Ivet Fashion Cosmic Touch Calendar 2016

През изминалата седмица клуб Карусел събра на бляскаво модно парти най красивите и успешни български модели. Поводът беше луксозният календар на „Ивет фешън“, който традиционно се издава всяка година в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Собственичката на най-добрата модна агенция в България – Ивет Григорова и очарователния модел и носителката на приза «Жена на годината» в категория Мода – Михаела Бориславова,  поздравиха и поднесоха своите пожелания към отбраната публика.

Модното парти бе подгрявано от хитовете на Изи и «Бон Бон», а звездата на вечерта бе хип-хоп сензацията  Криско.

Темата на луксозното издание, наречено “Cosmic touch” е вдъхновена от космоса и зодиакалните знаци. Сюрреалистичните кадри имат за цел за покажат космическите темпове, с които модата и модният свят се развиват и променят постоянно.

Кадрите и тази година са дело на най-добрия моден фотограф Васил Германов и неговия екип. Пред обектива му застанаха три от най-успелите модели на агенцията- Нора Шопова, Екатерина Куцарева и Ваня Билева и три от най-новите и обещаващи лица на „Ивет фешън” с летящ старт в модните среди както в България, така и в чужбина- Ванеса Тонова, Деси Савова и Елена Благова.

Целият космически блясък можете да видите в галерията по-долу:

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s